18. helmikuuta 2013

hammasharja ranteeseen


enää ei ihan niin harmita heittää hyvin palvellutta hammasharjaa roskikseen sillä törmäsin surffatessa tähän! oih, heti kokeilemaan. ensin siis ne hammasharjat. ystävänpäiväksi ostin koko porukalle uudet joten vanhat R.O.C.S.it kaivettiin roskiksesta ja eikun harjasten kimppuun! kuinka terapeuttista puuhaa ü
 

sitten keittelemään. kiehuvaan veteen plumpsautettiin harjan torsot porisemaan, itselle laitoin kupin teetä. kokeilempa mustaa hammasharjaa josko tuo olisi pehmennyt ja jo tapuisi. juu, pyyhkeen sisällä siitä taipui rannekoru. uiuiui! kirkas muovi tarvitsi sitten vähän pidemmän ajan taipuakseen. no ei hätiä, toinen kuppi teetä. vaan ei taivu. vaihdetaan järeämpää otteeseen, keitetään lisää, vaihdetaan tee portonikiksi ja pyydetään mies paikalle.
 

tähän sitten pieni vinkki. muovi on aika kovaa ainetta ja tuon tarvitsee olla tarpeeksi kuumaa taipuakseen uuteen asentoon, eli jos mielipuolisesti taivuttaa niin se voi myös mennä rikki... vaan onhan noita hammasharjoja. löytyi joku-mikä-lie väritön jonka sain taivuttaa omaan ranteeseeni sillä tuon mustan mies omi omaansa. enkä ihmettele sillä onhan tuo ihan ältsin super cool! uuh. saan ehkä lainata. joskus.

 sanoinko jo että mii laiki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti