17. maaliskuuta 2013

arvonta!

kävijälaskuri näyttää yli tuhatta. päätettiin että se on aihetta juhlaan mikä tarkoittaa arvontaa ü. ensimmäinen blogimerkintäni oli kolikko-pupu, joten loogista olisi että arvottavana olisi jokin kolikko-eläin, vaikka karhu (josta tuli aika söpö).
 

kolikko-karhu on virkattu vaaleanruskeankellertävästä villalangasta, kitalaki on johannan yöpaidan helmaa (johannalta saatu lupa yöpaidan leikkelyyn) ja vetoketju löytyi mummoni vetoketju-nappi-aarrelaatikosta. karhu mahtuu keskikokoisen insinöörin kämmenelle ja isompikin insinööri saa vetoketjun avattua ongelmitta. kolikoita mahtuu karhun suuhun ainakin kympillä ja suklaakolikoita ainakin 1000 kilokaloria ü


jotenska kaikki tähän viestiin kommentoijat osallistuvat kolikko-karhun arvontaan joka suoritetaan 24.3.13. ehkä siinä noin klo2000 suomen aikaa. hop kommentoimaan ja onnea arvontaan! (hitsi kun jännittävää!)

ps. osaisikohan kukaan arvata kuinka monta suklaakolikkoa tuonne päähän oikeasti mahtuu...?

4 kommenttia:

  1. Haa, kolikko-karhu! Voi miten sympaattinen :) Mahtuiskohan sinne päähän viisi suklaakolikkoa?

    Onnittelut suuresta kävijämäärästä ja tämä yks ilmoittautuu nyt arvontaan.

    VastaaPoista
  2. Hei, Kolikko-Karhuhan olis aivan mahtava :) Kerrankin ei olis Matti kukkarossa kun olis Kolikko karhussa Heh-heh.
    Tiina osallistuu näin arvontaan ja suklaakolikkojahan mahtuu karhun suuhun ääretön määrä, koska karhuhan syö ne sitä mukaa kun niitä sinne laittaa. Tai siis mä ainakin söisin jos olisin karhu...

    VastaaPoista
  3. Vaikka olenkin nyt hieman pettynyt, ettei arvonnassa ole voittona valasjänönallekolikkoeläin, olen innolla arvonnassa mukana, hih.

    Katin ja Sannin arvio on, että rahoja mahtuu karhun suuhun 7

    VastaaPoista
  4. Ompas söpö Kolikko-karhu ja kiva idea. Kyllähän tuo karhu suklaakolikoita kerralla ainakin kymmenen syö mutta kun on noinki isosta ahmatista kyse niin mä antaisin sille kerralla 21:)

    VastaaPoista