11. tammikuuta 2013

tweed kassi - ja takki


pyydettiin tekemään kassi, materiaalina tweedi. ja eikun kirpparin kautta ompelemaan. löytyikin oikein hieno tweedi takki, kokoa iso, turkulaisen arvotexin puolipitka pappatakki ja vain 20€! takki ehkä sittenkin ihan liian hieno pätkittäväksi, josko siitä sittenkin saisi takin?


jaa-a. (jos helmasta pistäisi poikki, siitä saa sen kassin ja jos yläosasta vähän kaventaisi ja lisäisi resooria ja vetoketjua ja käytettävyyttä ja ehkä, ehkä siitä tulisi myös takki...) ja voi kuinka minä ompelin ja purkasin ja turasin ja purkasin. hienoa ompelutyötä löytyi paljon takin sisältä kun sen oikein osiin purkaa ü olen aikasta iloinen että siitä tuli sittenkin myös takki!
 



piippu ja mies-ruumis kuvausrekvisiittaa. hian suihin ja vyötärölle taakse lisätty resorit, vetoketju kiinnitetty resoriin joka on ommeltu takkiin kiinni niin etta povarille pääsee vielä. niin ja tuli siitä myös se kassikin. takin helma juuuuuri ja juuri riitti, toivottavasti tuli tarpeeksi iso nuillakaan mitoilla. huoh. yhdellä sivulla heijastin nauhaa, edessä on pikku tasku ja hihnalle on vaihtehtoiset kiinnitys lenksut. hihna on säädettävissä, että osuu sitten oikeaan kohtaan sinne kainalon alle.


kassin sisälle mahtui hyvin myös toinen kassi. latsikatsilla on aika tiivis katse. ja minusta tuo kassi haisee herrrkulliselta!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti