5. huhtikuuta 2013

kotihämähäkin paluu.



"mikä se oli?" kysyi kvaikontzin ja huomasi pian rapinaisen äänen lähteen. se oli jokin iso hänen takanaan. "Iik. karkuun!" huusi kvaikon. "ei mitään hätää, minä tulen apuusi!" tokaisi prinsessa leia ja otti aseensa halsterista.
rinsessa tarkkaili tilannetta rauhassa, muttei kuullut mitään epäilyttävää. olikohan se se kotihämähäkki jonka koti imuroitiin aikaa sitten, onkohan tuo tullut takaisin. rinsessa hiippaili tarkistamaan. "Iik, hämähäkki!" kirkaisi rinsessa leiakin. hämähäkki oli kotihämähäkin kauan kadoksissa ollut ISOveli!
the end.

(osassa kuvista on käytetty stuntteja.) onneksi leikki loppui ennenkuin hämähäkki tuli liian lähelle... kiireessä oheistarvikkeet heitettiin lattialle ja sitten tekemään jotain iihan muuta. rinsessa leian tukkana on kuulosuojaimet joille virkattu ruskea suojus, "melkein" aidon näköinen ü jedi-takki kankaana on liian lierua lakanaa ja tarvitsee vielä paremman vyö ratkaisun, mallia otettu itse kvaikonin takista. mutta mukavia tällaiset nopeat projektit, saa jotain valmiiksikin asti! muutama isompi operaatio odottaa tekemistä mutta jos vähän suunnittelisi vielä pari yötä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti